Przebudowa wejścia głównego do budynku Urzędu Gminy

  • Zapisz tekst bieżącej strony do PDF
  • Drukuj zawartość bieżącej strony
1 grudnia 2016

Wygodne i bezpieczne wejście do Urzędu Gminy w Kluczach.

Inwestycja obejmowała przebudowę schodów z zadaszeniem, powstał też nowy, wygodny podjazd, z którego mogą skorzystać osoby niepełnosprawne i rodzice prowadzący wózki dziecięce. Estetyki przebudowanemu miejscu dodaje urządzenie terenu zielonego przed wejściem do urzędu (ustawiono tam również kilka nowych ławek). Względom bezpieczeństwa jak rówież estetyce służy podświetlenie schodów (śweiato ledowe). 

 Inwestycja była konieczna z uwagi na stan techniczny dotychczasowego wejścia i podjazdu do budynku urzędu.

Galeria

  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie

Rozwiń Metryka

Podmiot udostępniający informację:
Data utworzenia:2016-12-01
Data publikacji:2016-12-01
Osoba sporządzająca dokument:
Osoba wprowadzająca dokument:Rafał Jaworski
Liczba odwiedzin:661